Perşembe, Temmuz 05, 2007

Hot or Not?


Arkadaşlar,yeni bir site keşfettik.Tam bir vakit öldürme aracı.Eğer zamanım bol yapacak bişeyim yok diyorsan gir bu siteye kardeşim:)

http://www.hotornot.com/

Bu sitenin mantığı şöyle,insanlar resimlerini yüklüyorlar,sizde beğeninize göre puan veriyorsunuz.Bizim lisedeyken kız arkadaslarla bir kenara oturup gelen geçenin tipine,kıyafetine,çiftlerin uyumuna filan 10 üzerinden puan vermemiz gibi bi durum.

Yalnız şöyle bir durum var buray
a sadece güzel veya yakışıklı olupta bunu tescil ettirmek isteyenler fotoğrafını koymuyorlar öyle tipler var ki nasıl fotoğrafını koymuş diye şaşırıyorsunuz.. Aslında kalabalık arkadaş grubuyla birlikte değerlendirme yapınca daha eğlenceli oluyor.Tatlı tartışmalara giiriyorsunuz.Kızlar hem cinsleri için "ay bunun neresi güzel balina gibi "diyip çekememezlik yaptığı gibi,erkeklerde "vayy daş gibi hatun ver ona ordan 10 puan" diyebiliyorla.Bizim de arkadaşlar arasında kendi kriterlerimize göre puanlandırma sistemimiz var.Mesela bu puanlama herkes için 5 ten başlıyor,renkli gözlüyse +1,kiloluysa -1,cıbıldaksa -3 gibi:))

siteden sizin için kendi ellerimle seçtiğim fotoğraflar:


Bu ablanın hala ne yapmaya çalıştığı konusunda bi fikrim yok.Ağzı ayran delisi gibi açık bi şeklide kapının üstünün tozunu alıyor gibi biizlenim vermiş.Buna benden 3 puan..
bu abla da şişman olabilirim ama akrobasik hareketler yapabilirim.Ayrıca sevimli datlu bi kişiliğim var demek istemiş olabilir.Azmini takdir ettim 6 puan.
bu abinin de bunalımda oluduğu bariz şekilde ortada."Allah canımı alsa da kurtulsam biraz yüksek puan verin moralim yerine gelsin" der gibi poz vermiş .malesef 4 puan..


bu hatuna çekememezlik yapıpta notundan kıracak bir taraf bulamadım..daş gibi maşallah 10 verdim gitti:)

Bunun gibi daha neleri var.Çekirdek çitlemek gibi..bu son diyorsun ama nafile:))

2 yorum:

PuCCa dedi ki...

girdim siteye çıkamıyorum çok mallar var :)
yonja gibi ama daha basit hali prfofil okumuyosun yeni hobim hotornot :P

Usagi dedi ki...

kapıyla sevişen ablaya bayıldım :D
ya ne mal insanlar var ya :D