Çarşamba, Aralık 30, 2009

ben aslında hiç böyle değildim,iyilik yapmazdım kimseye,kendime bile


eskiden, bunda yıllar önce ben hayvan sevgisi olmayan, sokakta çöpün kenarında kedi görünce uzağından geçen,köpeklere tırsa tırsa taş atan bir çocuktum, büyüdüm ama büyümek hayvan sevgisi adına bana bir şey katmadı.

televizyonda panter emelin hayvanları korumak adına yaptığı protestoları ve kavgaları görünce ona kızardım başka işi yok mu bunun derdim,terliğimi televizyona doğru fırlatırdım.

işte ben böle bir insandım. ta ki bizim bahçeye köpek alınana kadar neyse o konunun detayına girmeyeceğim ben köpeğimizi çok sevdimm , çok iyi bakmaya çalıştım ama doğuştan olan bir hastalık yüzünden öldü. bundan sonra bütün hayvanlara karşı büyük bir sevgi ve merhamet beslemeye başladımm.

normalde ben hiç kedileri sevmezdim yanlarında geçerken üzerime atlayacaklar gibi gelirdi.sonra bizim bahçenin yakınına 1 kedi 4 yavru doğurmuş her gün onlara yemek götürmeye başladım.artık alıştılar acıkınca gelip miyavlıyorlar,bende hemen yemek götürüyorum,bugünde onlara yemek götürmek için aşağı indim ,annemde içi gazete dolu poşeti bana atacaktı çöpün kenarına koyayım diye .işte kedilerde orada cirit atıyordu.annem poşeti atınca bir tanesi altında kaldı:((
ölmedi viyaklayarak kaçtı bir köşeye inşallah beyin kanaması felan geçirmiyordur:/

diyeceği odur ki artık panter emeli çok iyi anlıyorum .bu da böyle dağınık bir yazı oldu idare edin

Salı, Aralık 22, 2009

mim yeniden mi hortluyor yerebbimm:)

sevgili sezercan beni mimlemiş, konusu bir sihirli değneğiniz olsa yeni yılda neler dilerdiiniz

sağlık ,huzur gibi rutin şeylerin dışında;

* ilk önce süper bir ingilizcem olmasınıı ve kpds ve üds den iyi bir puan almak isterim.

*mesleğimi elime alayım

* son olarak hayatım hep şimdiki gibi mutlu devam etsinn:)

Çarşamba, Aralık 16, 2009

zorlama var


bugün domuz gribi aşısı oldum, daha bir yan etkisini görmedim çok şükür .bence herkes aşı yaptırmalı ,kendine yaptırmıyorsa çocuğuna yaptırmalı. sonra " vay keşke bende çocuğuma aşı yaptırsaydım da, tek bir kaç yan etkisi olsaydı da, çocuğum yanımda olsaydı" dememek için yaptırın .ben aşıyı yaptırmadan önce baya bir araştırdım ,halk çok bilinçsiz kulaktan dolma bilgilerle aşıya karşı çıkıyor.domuz gribi aşısı olmayan kişiler grip aşısı da olmasınlar,çocuklarına kızamık,çiçek aşısıda vurdutmasınlar çünkü domuz giribi aşısından kaynaklı olabilecek yan etkiler bu aşıda da mevcut.

Perşembe, Aralık 10, 2009

oyyy kudaaayy

sinirliyim ,bugün her şey üst üste geldi.herkese gıcık olma moduna yine girdim .hepinize gıcık oluyorum böööööö