Salı, Mart 17, 2009

Müslüman olan Avusturalyalı genç



Müslüman olan Avusturalyalı genç
Yükleyen merve223

gerçekten izlenilmesi gerekn bir video,biraz zamanınızı ayırın izleyin ,pişman olmazsınız

9 yorum:

Haccecan dedi ki...

maşallah çok tatlı çocuk bayıldım videoya... teşekkürler taluyka...

taluyka dedi ki...

rica ederim cnm:)

orange hero dedi ki...

taluu :)
ihi.. napıyorsun? yoktum da bir süredir, özlemişim..
nedense seni hala doğum günü çocuğu olarak görüyorum :D

taluyka dedi ki...

ehe hoşgeldin bizde seni özledik:)
doğum günüm geçeli çok oldu ama etkisi hala yurt çapında devam ediyor:p

fersiz dedi ki...

talu videoyu izledim adam esprili şekilde anlatmış izlemek keyifliydi.Çok önemli nokta ise kendisi de oraya dikkat çekmiş bir mucize bekledim ama hiç bir şey olmadı diyor,sonra Kuranda yazılanlarla aklı başına geliyor.

Mucize insanların beklediği bir şeydir.Her peygamberin bir mucizesi vardı geldikleri dönemde geçerli olan konu neyse onun üzerine gelir,örneğin Hz İsa ölüleri diriltmiştir o dönemlerde tıpla ilgili çalışmalar toplumun dikkatini çekiyormuş,aynı şekilde Hz.Musanın mucizesi o dönemde ilgi gören sihirle ilgiliydi.Peki Hz Muhammed'in mucizesi nedir? geldiği asırda şiir ve yazı üzerine bir eğilim vardı ve sonsuzluğa gidecek bir mucizeyle geldi,Kur'an...bu video bana Kuranı daha çok okumamız gerektiğini hatırlattı.

zehra dedi ki...

masallah video ya bayildim

taluyka dedi ki...

fersiz@ çok doğru söylemişsin gülşah zaten aradığımız her şey Kuran da ..ondan daha çok istifade etmeliyiz

zehra@sevindim beğenmene:)

Adsız dedi ki...

Evet hikaye güzel. Belki doğrudur amaaaa tamamen gençlerin beyinlerini yıkamak için yapılmış. Bunuda gençlere sanki bir müslüman dört kadınla evlenebilirmişte yok kadınlar tamamen örtünebilirmişte diyerek ve bunları koca hikayede bir yere sıkıştırarak gençlerin beynini yıkıyorlar. Eminim bu vidyoyu izleyenler hiç bu açıdan düşünmediler. Düşünmeyenler beyinleri kendileride farkında olmadan yıkanmış olanlardır. İnanmayın! Allah bize duyduklarımızı, gördüklerimizi, okuduklarımızı anlamamız ve daha sonra inanmamız için bize akıl vermiş. Hemen cuk diye atlamayın! Düşünün!

taluyka dedi ki...

bu 15 dakikalık bir video izleyipte beyni yıkancak bir insanı tanımıyorum ancak bu şekilde çocukların beyni yıkanır. o videoda da üzerinde durulmuş, insan araştırarak sonuca varmalı,başkalarının doğrular ile değil.bu videoada da bir gencin araştırarak gerçeği bulması anlatılıyor.