Pazartesi, Aralık 01, 2008

Gerçek kesit


  • bu olay tamamen gerçek olup ,hayal ürünü kahramanlara ve olaylara yer verilmemiştir
Olay Batıkent te bir ev de geçmektedir.
talu adlı şahıs oturmuş televizyon seyrederken ablası bir an da içeri girer ve kesin bir dille "bugün diyete başlayacağım ve saat 6 dan sonra hiçbir şey yemeyeceğim"der
.talu'da" hadi gazan mübarek olsun" der ve "annem 10 lu halley almış getirsene "diye ekler.ablası bir hışımla mutfağa gidip halleyleri getirir 5 er 5 er üleştirerek dağıtılır ve talu ve ablası 10 halleyi orada bitirir ama dikkat çekilecek husus talu rejimde değildir ve ablası rejimde dir.

bu gerçek ablasının suratına bir kapı gibi çarpar ama kendini rahatlatma politikası izler onun için diyetsaat 6 dan sonra sadece meyve yiyerek yapılan bir unsurdur.6dan önce her istenen yenilebilir buna dayanılarak de annenin yaptığı bütün yemekler de yenir.


ve saat 6 sularından sonrasını gösterir talunun ablası acıkmış etrafta volta atar. Talu ne bulduysa ablasına göstererek yer ve pis pis gülerek ablasına " sen diyetteydin de mi"der ablası evdeki bütün meyveleri çekirge gibi yemeye başlar ,3 kilo meyve bi anda yok olur ama yinede meyveler ona tokluk hissi vermez .buna rağmen dayanmaya çalışır ama yavaştan şuur kaybı meydana gelir.

saat 11 e kadar dayandıktan sonra Talu'ya zorla yaşpasta yaptırılır ve saat 12 sularında yaşpasta iki kardeş tarafından bitirilir ve yedikleri üzerine yatılır
.

ben yıllar öncesinde rejim yapamadığım farkına varıp bir daha bu işlere bulaşmamıştım ama abla hanım hala diyet yapabilme potansiyeli olduğunu savunur ve böyle maceraları sıkça yaşar.

5 yorum:

Haccecan dedi ki...

:)))

stickman dedi ki...

puahaha. yağmurdan kaçarken doluya tutunmak gibi bişey bu. 5'er halley nedir ya, insaf bea. ben bile yiyemem. aslında bu yaşananlar çok ciddi ve acı bi durum. aman efenim dikkat edin. geri dönülemez durumlara düşmeyin sonra. bi de; haydi kızlar spora!

HüseyinSYK dedi ki...

Demek ki neymiş; yememek için şartlanmak yemeği daha çok düşündürüyor. ve insan ters motivasyonla daha çok yemeye başlıyor..
eh neymiş o vakit az az ve sık sık yemeli..ama hareket etmeden de geri durmamalı..
:))

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com dedi ki...

Çok komikmiş yahu. :)

orange hero dedi ki...

çok hoş (:
benim de teyzem böyle .. diyet yapar , incelir ! hatta bütün gözleri kamaştıracak kadar güzel görünür .. fakat sonra düşünür "yaş yaklaşıyor 50'ye doğru , güzel görünsem nolur" diyerekten salıveriyor kendini .. ve salış , o salış ! bir daha diyet miyet yapmadı . şimdi yine 70 kilo .. belki daha fazladır :P yine de tombiklik benim teyzeme oldukça yakışıyor =) ahah .